.rs_event_details a { color:#525B60 !important; } .rs_event_details { color:#212B36!important; } .rsepro-month-year { background-color: #495155!important; }

Lekker eten in een gezellige sfeer

Lekker eten in een gezellige huiselijke sfeer! Daar staan wij als eigenaren en medewerkers van Restaurant 't Welink garant voor.

Bij ons kunt u terecht voor lunch en diner, alleen, met het gezin, met de familie, uw vrienden of met uw collega's/ medewerkers. Binnen of op ons zonnige terras.
Of u nu uitgebreid wilt tafelen, een snelle hap wilt of een speciale gelegenheid wilt vieren, wij staan voor u klaar. En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij ons.
Ook voor groepen en feestjes hebben wij plek!

Kijk op onze kaart (zie linkermenu) voor onze gerechten, kindergerechten, dranken, High Tea / -Beer en -Wine en speciale menu's voor de feestdagen.

Wij koken veelal met streekproducten, waaronder vlees van slagerij De Hoeve, groente en fruit van Smits groente en fruit , brood van bakkerij Ter Weme , koffie van Courant koffie en kroketten/ bitterballen van Van Bommel.

Wij proberen zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij gebruiken ecologische schoonmaakmiddelen en toiletpapier en bieden biologische wijn en bier aan, wij ondersteunen goede doelen door La Trappe bier te verkopen, wij verzamelen kroonkurken voor de St. Elizabeth Schule in Steinfurt, enz.

Voel u welkom bij Restaurant 't Welink! 

Reserveren is altijd verstandig en wordt aangeraden!

Heeft u vragen? Bel ons gerust! Graag tot ziens,

vriendelijke groeten,

Familie Hijink (- Timmerman) en medewerkers

 

IMG 3936

 

Honden zijn van harte welkom op ons terras, mits ze aangelijnt zijn en geen overlast veroorzaken voor andere gasten. In het restaurant zijn alleen geleidehonden welkom.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef iets lekkers cadeau!

cadeaubonVraag ons naar de mogelijkheden!

Bewaren

Bewaren

Vraag? Reservering?

Bel nu:
0315 - 654 008

Openingstijden

Open van woensdag t/m zondag van 11 tot 22 uur. De keuken tot 21 uur.
Groepen en partijen in overleg ook buiten de openingstijden.