Boek nu

Onze huiselijk ingerichte hotelkamers zijn allemaal gelegen op de begane grond en erg ruim. Alle kamers zijn dubbel geïsoleerd om zoveel mogelijk geluiden van buitenaf te weren.
Aan de achterzijde van de kamers hebben we een klein zitje voor u gecreëerd die uit kijkt op het Welinkbos en het daarbij behorende hertenkamp. U kunt via een parkdeur zo dit prachtige gebied inlopen voor een wandeling.

We hebben 1 familie kamer waar u met max. 4 personen (+ evt. een kinderbedje) op kunt verblijven. Verder hebben we meerdere 2 persoons kamers voor u beschikbaar.
Alle kamers zijn rookvrij en huisdier vrij en beschikken over gratis WIFI. Wij serveren ontbijt aan tafel in het restaurant of wanneer wenselijk op uw kamer uit.  Dit kan tussen 8.30u en 11.00u. Allergieën dient u ruim op tijd aan te geven.

Wilt u een of meer kamers reserveren? Geef dan hieronder de data in waarop u bij ons wilt verblijven. Kies 'Bekijk beschikbaarheid' om te zien of de kamers op de door u gewenste periode vrij zijn. Kies vervolgens voor 'Reserveer' en vul het formulier in.

Door de aanvraag te doen, gaat u er mee akkoord dat we de door u ingevulde gegevens bewaren. Hiermee accepteert u ook de algemene verblijfsvoorwaarden.

Reserveren doet u op deze pagina.

Accommodatie

Aantal beschikbare kamers: 3

Annuleer filters

Kamer 1: Familiekamer/mindervalidekamer

Deze zeer ruime kamer is erg goed begaanbaar met een rolstoel of rollator. Deze kamer en bijbehorende badkamer is geheel drempelloos. Het bed is 2 persoons met een hoge instap.
Een moderne ruime badkamer met een regendouche en voorzien van een douchebeugel om u aan vast te houden.
Het toilet is voorzien van beugels om op staan te vergemakkelijken. De wastafel zit in de entree zodat er genoeg ruimte is om u ook hier prettig te kunnen bewegen.Het 2e bed op de familiekamer is een luxe ruime slaapbank waar ook 2 personen op kunnen slapen.
Verder beschikt de kamer over een zitje voor 4 personen (+ evt. een kinderstoel), gratis WIFI en tv.

Maximum aantal gasten voor deze kamer: 4

Kamer 3: basiskamer

Dit is een ruime kamer met een 2 persoons bed met hoge instap.  Er is een moderne badkamer met regendouche, toilet en wastafel.
Verder beschikt de kamer over een zitje voor 2 personen, gratis WIFI en tv.

Maximum aantal gasten voor deze kamer: 2

Kamer 4: basiskamer/mindervalide kamer

Deze zeer ruime kamer is erg goed begaanbaar met een rollator.
Het bed is 2 persoons met een hoge instap.  Een moderne ruime badkamer met een regendouche en voorzien van een douchebeugel om u aan vast te houden. Het toilet is voorzien van beugels om op staan te vergemakkelijken. Verder beschikt de kamer over een zitje voor 2 personen, gratis WIFI en tv.

Maximum aantal gasten voor deze kamer: 2