Onze fraaie hotelkamers

Wilt u er even tussenuit in deze roerige tijden #COVID19?

Wij beschikken over de juiste accomodatie en omgeving om onbezorgd "contactloos" te genieten!

Ons kleinschalige familiebedrijf beschikt over zes 2 persoonskamers en 1 familiekamer waar u met max. 4 personen op kunt verblijven.
Alle kamers zijn mindervalide toegankelijk en de familie kamer is rolstoeltoegankelijk.

Alle kamers hebben een eigen entree op de begane grond. U hoeft dus niet met andere mensen een overloop of toegang te delen.
Iedere kamer beschikt ook over een eigen afzuigsysteem. 

Het is ook mogelijk om uw ontbijt en/ of lunch mee te nemen voor onderweg. Dit kunt u tevens bij boeken tijdens uw reservering.

kamer1 01640
Onze huiselijk ingerichte hotelkamers zijn allemaal gelegen op de begane grond en erg ruim. Alle kamers zijn dubbel geïsoleerd om zoveel mogelijk geluiden van buitenaf te weren.
Aan de achterzijde van enkele kamers hebben we een klein zitje voor u gecreëerd die uit kijkt op het Welinkbos en het daarbij behorende hertenkamp. U kunt via het terras zo dit prachtige gebied inlopen voor een wandeling.

Kamers
We hebben 7 kamers waarvan 1 familiekamer waar u met max. 4 personen (+ evt. een kinderbedje) op kunt verblijven. Verder hebben we zes 2 persoons kamers voor u beschikbaar.
Alle kamers zijn rook- en huisdier vrij en beschikken over een ruime badkamer met regendouche, toilet, fohn, zitje, flatscreen tv en gratis WIFI.

Ontbijt

Ontbijt is op alle kamer inbegrepen.
Wij serveren uw ontbijt vers uit aan tafel in het restaurant. Allergieën of dieetwensen dient u ruim op tijd aan te geven.
Ontbijten kunt u tussen 09.00u en 11.00u.
Wenst u eerder te ontbijten dan kunt u dit overleggen bij incheck. Wij kunnen ook een ontbijtpakket TO GO voor u maken. Dit is tevens ook mogelijk als lunch.