De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met het creeëren van een aantal mooie, ruime, mindervalide toegankelijke kamers.
Alle kamers liggen op de begane grond en zijn voorzien van een ruime moderne badkamer, verhoogd 2 persoons bed, tv, gratis WIFI en zijn inclusief ontbijt.

Momenteel zijn er 3 kamers af, waarvan 1 kamer geschikt is voor 4 personen (de familiekamer) en 2 kamers geschikt zijn voor 2 personen.
Een vierde kamer zal medio maart 2019 ook verhuurd gaan worden. Deze zal ook geschikt zijn voor 2 personen.

Wilt u een kamer reserveren? Onder het kopje HOTEL op onze website kunt u uw kamer (s) reserveren en de tarieven bekijken.

Wilt u meer informatie? Bel dan met 0315- 654008 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij gaan in totaal nog 3 luxe kamers extra creeëren op de begane grond de aankomende tijd. Hier zult u als gast weinig overlast van ondervinden daar wij zoveel mogelijk klussen als er geen gasten zijn.

Hou uzelf op de hoogte van de vorderingen door onze FB pagina ( https://www.facebook.com/restaurantwelink/ ) te liken en de website in de gaten te houden! 
Binnenlopen voor een rondleiding is natuurlijk ook een optie!

Familiekamer 3